Producent | Isabella Leoni |
---|---|
Artikelnummer | SL1008 |
Gewicht | 4.5 kg |
Doos | 1 |
Vervoer en opslag | Gekoeld |
---|---|
Inhoud gewicht | 4.5 |
Eenheid inhoud | kg |
Producent | |
Te koop per | Per stuk te koop |
Doos/pc | 1 |
Bestelartikel | NEE |
Type product | Vleeswaren specials |
Het bereiden van de authentieke porchetta d’Ariccia is een kunst die in Ariccia (vlak onder Rome) van generatie op generatie wordt doorgegeven. Ariccia is één van de zeventien stadjes die samen de Castelli Romani vormen. Porchetta di Arricia word van130kg zware varkens gemaakt omdat het vetpercentage dan het best is. Daarna worden ze ontbeend en gevuld met een mengsel van zeezout, verse rozemarijn, zwarte peper en knoflook. Essentieel is dat het ontbeende varken in zijn geheel wordt gebraden. Het braadproces zelf neemt uren in beslag en wordt continu gecontroleerd. Belangrijk is dat de korst krokant is en dat het vlees zelf wit of lichtroze blijft.
Barcodescanner